HRE’den eylem: 4 çete öldürüldü

HRE, Efrîn’in Şêrawa ilçesinde işgalci Türk ordusuna bağlı çetelere düzenlenen eylemde en az 4 çetenin öldürüldüğünü açıkladı.

Efrîn Kurtuluş Güçleri (HRE), yayınladığı yazılı açıklamayla Efrîn’in Şêrawa ilçesine bağlı Basutê ve Xezawî köyleri arası bölgede, işgalci Türk ordusuna bağlı Ehrar El Şam çetelerine yönelik eylemde en az 4 çetenin öldürüldüğünü belirtti.

“Efrîn ve çevresinde farklı bölgelerde konumlanan işgalci Türk ordusu ve güdümündeki çete gruplarına yönelik güçlerimiz tarafından gerçekleştirilen etkili eylemler aralıksız devam etmektedir” denilen açıklamada şunlar belirtildi:

“5 Temmuz tarihinde Efrîn’in Şêrawa ilçesine bağlı Basutê ile Xezawî köylerin’in yol güzergahında Ehrar El Şam adlı çete grubuna yönelik birliklerimiz tarafından etkili bir saldırı eylemi düzenlenmiştir. Düzenlenen eylem sonucunda çok sayıda işgalci terörist öldürülmüştür. Aynı zamanda bir grup işgalci takviye amaçlı müdahale etmek isterken, birliklerimiz tarafından sabotaj eylemi gerçekleştirilmiştir. Güçlerimiz tarafından Düzenlenen her iki eylem sonucunda, en az 4 işgalci terörist öldürülürken, 4 işgalci terörist de yaralanmıştır.”