'Kapitalist Moderniteye Meydan Okumak III' ücretsiz çıkıyor

Uluslararası İnisiyatif Yayınları, “Kapitalist Modernityeye Meydan okumak III: Demokratik Moderniteyi Açığa Çıkarmak — Direniş, İsyan ve Yeninin İnşası” adlı kitabı Nisan ayında yayımlayacak. Kitabın PDF halleri internette ücretsiz olacak.

“Abdullah Öcalan’a Özgürlük - Kürdistan’a Barış Uluslararası İnisiyatifi’nin” bir oluşumu olan Uluslararası İnisiyatif Yayınları (International Initiative Edition), önümüzdeki günlerde bazı yeni kitapları yayımlayacaklarını açıkladı. Bunlardan bir kısmının elektronik ortamda ücretsiz olacağı duyuruldu.

Bu çerçevede, “Network for an Alternative Quest”in 2017’de düzenlediği 3. konferansta yapılan tüm konuşmaları ve sunulan metinlerin belgesi niteliğindeki “Kapitalist Modernityeye Meydan okumak III: Demokratik Moderniteyi Açığa Çıkarmak — Direniş, İsyan ve Yeninin İnşası” adlı kitabı Nisan ayında, İngilizce, Almanca ve Türkçe olarak yayımlanacak.

Kitabın İngilizce ve Türkçe baskısı ile önceki tüm konferansların İngilizce, Almanca ve Türkçe baskıları elektronik ortamda ücretsiz PDF olarak elde edilebilecek.

Uluslararası İnisiyatif sözcüsü, “Bu kendini izole etme zamanlarının öz-eğitim için kullanılması gerektiğini” vurgulayarak şunları ifade etti:

“Kapitalist Moderniteye Meydan Okumak: Dünyamızı Geri İstiyoruz! Özerk Eğitimi İnşat Et ve Örgütlen! adlı 4. konferansımız ertelendiği için, 2017 konferans belgelerinin İngilizce ve Türkçe versiyonu ile önceki konferansların tüm versiyonlarını ücretsiz PDF olarak yayımlamaya karar verdik. Amacımız kamunun bu kitaplara maksimum düzeyde ulaşımını sağlamaktır.”

Uluslararası İnisiyatif Yayınları bundan önce, “Abdullah Öcalan'ın Siyasi Düşüncesi” adlı kitabını Fransızca basmıştı.

Alınan bilgilere görebir sonraki yayım ise Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın “Demokratik Uygarlık Manifestosu 3 – Özgürlüğün Sosyolojisi” adlı kitabının İngilizce ve Almanca çevirileri olacak. Bu kitaplar PM Press ve Unrast adlı yayınevlerinden önceden sipariş edilebilir.

Yeni ve gelecek yayınlarla ilgili tüm bilgilere Uluslararası İnisiyatif’in internet sitesinden ulaşılabilir (Ön sipariş ve indirme bağlantıları ilgili kitapların sayfalarında yer alıyor):

http://www.freeocalan.org/books/#/turkce

http://ocalanbooks.com/#/turkce