HBDH milislerinden İzmir’de eylem

HBDH Sinan Ateş İntikam Milisleri, 23 Ağustos günü İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Asırlık Mahallesi 552 sokakta yaşayan Şehisman isimli bir ajana yönelik eylem düzenlendiği açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Sinan Ateş İntikam Milisleri, 23 Ağustos günü İzmir’in Menemen ilçesinde Şehisman isimli faşizmin ajanlığını yapan kişinin evine yönelik bir eylem düzenlendiğini belirtti.

“23 Ağustos 2020 günü saat 23:30 sularında eylem gerçekleştirilmiştir. HBDH Sinan Ateş İntikam Milisleri tarafından gerçekleştirilen eylemde halk düşmanı şahsın evi, arabası ve tarlası ateşe verilmiştir” denilen açıklamada şunlar belirtildi:

“Bu şahıs yaşadığı mahallede AKP-MHP faşizminin kapı kulluğunu yapmakta ve aynı zamanda polis ajanı olarak çalışmaktadır. AKP-MHP faşizmine güç veren, onlara istihbarat taşıyan herkes birleşik devrim güçlerimizin hedefi olacaktır. Faşizm her yerde direnen halklara, emekçilere yönelik saldırılarında bu ajanlaştırılmış düşkün unsurlardan güç bulmakta, saldırılarına dayanak oluşturmaktadır.

Türkiyeli ve Kürdistanlı ezilen halklar coğrafyamızda cehennem ateşini yakan iktidara ve onun işbirlikçilerine karşı harekete geçmeli, milyonlarca insanı açlığa, yoksulluğa, işkenceye ve katliama mahkum eden sömürünün ve sömürgeciliğin işbirlikçilerini ateşten çembere almalıdır. Faşizmin ve işbirlikçilerinin anladıkları dil, birleşik devrim güçlerinin uyguladığı hesap sorma eylemleridir.”