Toulouse'da seçim çalışmaları başladı

Fransa'nın Toulouse kentinde yaşayan Kürdistanlılar ve dostları 24 Haziran'da yapılacak seçim için çalışmalara başladı.

Güney Fransa'nın Toulouse kentinde yaşayan Kürdistanlılar ve dostları Türkiye ile Kürdistan'da yapılacak olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için çalışmalara başladı. Toulouse Demokratik Kürt Toplum Merkezi (DKTM) lokalinde gerçekleştirilen toplantıda Toulouse ve çevresinde yaşayan Kürdistanlılar ve Türkiyeli dostların 24 Haziran seçimlerinde oy kullanması için seferber olunması gerektiği belirtildi.

SEFERBERLİK RUHU İLE HAREKET EDİLMELİ

Bu temelde Toulouse'da yaşayıp bordo konsolosluğu listesine kayıtlı olmayan herkesin 29 Nisan Pazar günü saat 10:00'da Toulouse DKTM lokalinde yapılacak kayıt işlemleri için bilgi işlem komitesinin yardımcı olunması kararı alındı.

Toplantıda, HDP Toulouse olarak bütün kayıt işlemleri ve ulaşım için herkesin seferberlik ruhu ile hareket ederek Erdoğan diktatörlüğüne son vermek amacıyla mücadele edilmesi gerektiği belirtildi.

Toulouse ve çevresinde yaşayan Kürdistanlılar ve Türkiyeliler, 24 Haziran seçimlerinde başvuru, oy verme işlemlerine ilişkin 0033 6 84 17 61 02 numaralı telefondan yardım alabilir.