Gençlerden Köln yürüyüşüne çağrı: Önderliksiz yaşamı kabul etmiyoruz

TCŞ ve Tekojin üyeleri, “Önderliksiz yaşamı dayatan güçlere karşı sesimizi yükseltmek için bizler de Köln’e akın etmeliyiz” diyerek gençlere çağrı yaptı.

Tevgera Ciwanên Şoreşger (TCŞ) ve Jinên Ciwanên Tekoşer (TekoJIN) üyesi bir grup Berlin Demokratik Kürt Toplum Merkezi’nde bir araya gelerek, “Abdullah Öcalan’a Özgürlük, Kürt Sorununa Çözüm” hamlesi kapsamında 17 Şubat günü Almanya’nın Köln kentinde gerçekleştirilecek yürüyüşe katılım çağrısında bulundu.

Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın Uluslararası Komplo sonucu 25 yıldır İmralı işkence sisteminde tutulduğuna dikkat çeken gençler, “Önderliksiz yaşamı dayatan güçlere karşı sesimizi her alanda yükseltip, ‘Önderliksiz yaşamı kabul etmiyoruz’ demeye devam edeceğiz. Bu nedenle 10 Ekim tarihinde uluslararası alanda başlatılan “Öcalan’a Özgürlük, Kürt Sorununa Çözüm “ hamlesi kapsamında bizler de Köln’e akın etmeliyiz. Başta Kürt gençleri olmak üzere tüm gençlerin alanlarda Önder Öcalan’ın fiziki özgürlüğünü sağlamak için haykırması gerekiyor” vurgusunda bulundu.