Serhat Eyalet Komutanlığı’ndan suç işleyen kişilere yönelik uyarı

Serhat Eyalet Komutanlığı, bölgede örgüt adına yurtsever halktan para çalmak isteyen bazı kişileri tespit ettiklerini belirterek, “Değer hırsızlarına itibar etmeyin, duyarlı ve tutum sahibi olun” uyarısında bulundu.

Serhat Eyalet Komutanlığı, yaptığı yazılı açıklama ile, Serhat bölgesinde örgüt adına yurtsever halktan para çalmak isteyen kişilere yönelik halka uyarılarda bulundu. Açıklamada, “Örgütümüzün adını kullanarak Serhat bölgesindeki yurtsever halkımızdan para çalmak isteyen bazı kişilerin olduğu güçlerimizce tespit edilmiştir. Yaşar Karadeniz, Harun Oral ve babası Halit Oral örgütümüzün adını kullanarak halkımızdan para toplamaya çalışmaktadır. Özellikle Yaşar Karadeniz’in geçmişte de benzer suçlar işlediğinden bilgimiz olmuştur; örgütümüzün ve halkımızın değerlerini çalma gibi suçları işlemiştir.

Yurtsever Serhat halkımızın bu tür değer hırsızlarına itibar etmemesi, duyarlı ve tutum sahibi olması çağrısında bulunuyoruz. Bilinmelidir ki; bu kişilere örgütümüz tarafından böylesi bir görev verilmemiştir. Söz konusu kişileri de, halkımızın değerlerine el uzatmanın büyük bir suç olduğu konusunda ciddi şekilde uyarıyor, derhal vazgeçmelerini belirtiyoruz.”