YPS, uyuşturucu satıcısı AKP'liyi cezalandırdı

Zozan Azak YPS JIN Misilleme Timi, uyuşturucu satıcısı bir işbirlikçiyi cezalandırdı.

Zozan Azak YPS JIN Misilleme Timi, "Amed’e bağlı Farqîn’in Gazi Mahallesi'nde 26 Ocak akşamı saat 22.00 civarında AKP’li olan ve aynı zamanda uyuşturucu satıcılığı yapan Sabri Caner adlı işbirlikçinin evine parça tesirli bomba ile eylem gerçekleştirildi" dedi.

Açıklamada şunlar da belirtildi:
"AKP-MHP mafya örgütü Kurdistan’a ve Kürt halkına, her türlü kirli politikalarla saldırmaktadır. Kürtlerin ölüm fermanını imzalayan bu mafya, sadece cinayetlerle yetinmeyip, yaşayan Kürtleri de ölü Kürt haline getirmek için seferber olmuştur. Kurdistan’ı uyuşturucu bataklığına dönüştürüp, halkın ahlaki değerlerini yok ederek insanlığın özünü boşaltacak, duygu ve düşüncelerini kendi tahakkümü altına alacaktır. Bu yolla talanı, tecavüzü, intiharı, cinayeti meşrulaştıracaktır. Özelde gençleri uyuşturucu ile zehirleyip, Kürt halkının dinamizmini elinden alarak özgürlük mücadelesinin önü alınmaya çalışılmaktadır.

Halkımız, uyuşturucu ile beslenen sömürgeci rejime karşı duyarlı olmalıdır. Bu mafya örgütü Kurdistan'dan elde ettiği paralarla saltanatına saltanat katmakta, bu paralarla silah alıp özgürlük hareketine saldırmaktadır. Yine Kürdü kürde kırdırtma politikası ile halkı işbirliğine sürüklemekte, değerlerinden uzaklaştırmaktadır. Ahlaki değerlerine olan bağlılıkla bugüne kadar gelen Kürt toplumunda mümkün müdür bir babanın kızını öldürmesi, kadınların intihar etmesi, gençlerin uyuşturucu kullanması vb. Kurdistan’da yaşananlar faşizmin özel savaş politikasının sonucudur.

Faşizan AKP-MHP rejiminin Kürt halkı üzerinde başlattığı topyekûn soykırıma karşı biz de topyekûn saldıracağız, yıllarca ellerindeki coplarla halkımıza saldıran polisler, mahallelerde ajan faaliyeti yürüten bekçiler, gençleri zehirleyenler, işbirlikçiler takibimizdesiniz. Hepinizden hesap sorulacaktır."