YPS'den Amed'de uyuşturucu satıcılarına, İzmir'de karakola eylem

YPS Şehit Senar Garzan Misilleme Timleri, Amed'de uyuşturucu satıcılarına, İzmir'de ise bir karakola yönelik eylem düzenlediklerini bildirdi.

YPS Şehit Senar Garzan Misilleme Timleri "Sömürgecilere ve ajan-işbirlikçilere yönelik intikam hamlesi" kapsamında iki kentte eylem gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Açıklamaya göre, 5 Eylül günü Amed'in Silvan (Farqîn) ilçesinde çocuklara uyuşturucu satan bazı şahıslara baskın yapıldı. Misilleme Timleri, "Baskın sonucunda H.B adlı uyuşturucu satıcısı şahsında uyuşturucu satanlar son kez uyarıldı ve tüm uyuşturucuya el konularak imha edildi" dedi.

Açıklamada 10 Eylül günü İzmir'in Gaziemir ilçesi sanayi bölgesindeki karakola yönelik sabotaj eylemi düzenlendiği bilgisi verildi.

"Karakolun teknik bölümüne yönelik yapılan eylem sonucunda, karakolun jeneratör bölümü imha edildi" denilen açıklamada, ayrıca şu uyarılar yapıldı:

"Kürdistan üzerinde yürütülen özel savaş rejimi ajan ve işbirlikçileri eliyle Kürt gençlerini uyuşturucu ve fuhuş bataklığına sürükleyerek, ajanlaştırma politikası yürütmektedir. Yurtsever halkımız bu konuda çok duyarlı olmalı ve böylesi durumları anında teşhir etmeli.

Bu düşman bataklığına bulaşmış kişilere son kez uyarımızdır. Halkımızın yanında yer alarak düşmanı vurun. Düşmanın bu oyunlarına gelmeyin, bu düşman aciz ve kaybetmeye mahkumdur."

Misilleme Timleri, "düşmanın bu tarzında ısrar edenleri" bundan sonra, "kendi yöntem ve tarzları ile" vuracakları konusunda uyardı.