Efrîn Kurtuluş Güçleri: Biri Türk askeri 3 işgalci öldürüldü

Efrîn Kurtuluş Güçleri Efrîn’in Şêrawa ve Şera ilçelerinde işgalci Türk ordusu ve çetelerine yönelik eylemlerde bir Türk askeri ve 2 çetenin öldürüldüğünü duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan Efrîn Kurtuluş Güçleri, Efrîn’in Şêrawa ilçesine Basilê köyü ve Şera ilçesine bağlı Meryemînê köyünde işgalci Türk ordusu ve çetelerine yönelik eylem düzenlendiğini duyurdu. Eylemlerde biri Türk askeri 3 işgalci unsurun öldürüldüğünü belirtti.

Efrin ve çevresinde konumlanan işgalci Türk ordusu ve güdümündeki terörist gruplara yönelik suikast, baskın, pusu ve sabotaj türü etkili eylemlerle ağır darbeler vurulmaya devam edildiği vurgulanan açıklamada şunlar dile geldi: “Bu çerçevede, 4 Mart tarihinde Efrin’e bağlı ilçelerde konumlanan işgalci Türk askerleri ve güdümündeki bir terörist gruba yönelik 2 özel eylem gerçekleştirilmiştir.

ŞÊRAWA

4 Mart günü Efrin’in Şêrawa ilçesine bağlı Basilê köyünde işgalci Türk askerlerinin konumlandığı askeri bir noktaya yönelik savaşçılarımız özel bir operasyon gerçekleştirmiştir. Düzenlenen eylem sonucunda 1 asker öldürülürken 2 asker de yaralanmıştır. Ayrıca noktada bulunan bir askeri araç da imha edilmiştir.

ŞERA

4 Mart tarihinde savaşçılarımız Efrin’in Şera ilçesine bağlı Meryemînê köyünde konumlanan El Cebha El Şamiyê isimli terörist grubuna bağlı bir nokta savaşçılarımız tarafından özel bir eylem gerçekleştirilmiştir. Eylem sonucunda Eymen Şobek ve Ali Ebu İslam adlı 2 terörist öldürülürken 4 terörist de yaralanmıştır.”