Yenişehir'deki polis merkezine eylem

Ş. Çiyager Hevi İntikam Birimi, 25 Ağustos'ta Amed Yenişehir'deki polis merkezine el yapımı patlayıcılarla eylem gerçekleştirdi.

Ş. Çiyager Hevi İntikam Birimi, 25 Ağustos günü öğlen saatlerinde Amed’in Yenişehir ilçesindeki polis merkezi amirliğine bir eylem gerçekleştirdiklerini açıkladı. İntikam Birliği açıklamasında şunlar belirtildi: “İşgalci TC. devletinin Yenişehir polis amirliği üyelerimiz tarafından el yapımı patlayıcılarla vuruldu. Gerçekleştirdiğimiz bu eylemde ölü ve yaralı polis sayısı netleştirilemezken, polis amirliğinde maddi hasar meydana geldi.

Amed şehrimizi işgal eden, iradesine sahip çıkan halkımıza saldıran işgalci TC polislerinden eylemlerimizle intikam almaya devam edeceğimizi belirtiyoruz. Amed şehrimizdeki her işgalci polis bilmelidir ki “sizden Kürt halkına gerçekleştirdiğiniz bu saldırıların hesabını soracak, bedelini ödettirecek olan bizler hep buradayız, her yerdeyiz. İşgalci faşist polisler sokağa her çıktığında, evine, işine gittiğinde, Amed şehrimizde nefes aldıkları her anda intikam nefesimizi enselerinde hissedecekler.”