HSM, Avaşin Eyalet Komutanlığı’nı kutladı

Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı, 18 Temmuz tarihinde Gemanê karakolu yakınlarında gerçekleştirilen sabotaj eylemi dolayısıyla Avaşin Eyalet Komutanlığı’nı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Halk Savunma Merkezi(HSM) Karargah Komutanlığı açıklaması şöyle:

“18 Temmuz tarihinde Çarçella alanından Hakkari’nin Şemzinan ilçesi istikametinde ilerlemekte olan düşmana ait bir aracın bir süre denetim altına alınması suretiyle Gemanê karakolu yakınlarında sabotaj taktiğinin etkili bir tarzda kullanıldığı eylem başarılı örnek bir eylem tarzıdır. Aracın tam isabetle vurulduğu ve araç içinde bulunan 1 yüzbaşı ve 1 kontra ile birlikte toplam 7 düşman askerinin öldürüldüğü bu eylem oldukça iyi hazırlanmış, zaman ve mekanı doğru tespit edilmiş başarılı bir eylemdir.

Ülkemizi tamamen işgal etmek isteyen Türk sömürgeci güçlere karşı yapılan bu başarılı eylemden dolayı bu eyleme katılan tüm yoldaşları, komutanlığınız şahsında eyaletinizdeki tüm güçleri kutluyor başarınızın devamını bekliyoruz. Sizleri, bu eylemde emeği geçen yoldaşları ve tüm eyalet güçlerinizi selamlıyoruz. Sömürgeci, faşist, soykırımcı Türk işgal güçlerine karşı devrimci mücadelede sizlere üstün başarılar diliyoruz."