HSM, Avaşin Eyalet Komutanlığı'nı kutladı

Halk Savunma Merkezi(HSM) Karargah Komutanlığı, 23 Nisan günü Gever’de gerçekleştirilen eylemden dolayı Avaşin Eyalet Komutanlığı'nı kutladı.

Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı açıklamasında şunlar belirtildi:

“Sahanızda devam etmekte olan Şehit Bager ve Şehit Ronya Devrimci Hamlesi çerçevesinde 23 Nisan günü Hakkari’nin Gever ilçesine bağlı Şehit Derman Tepesi’nde konumlanan düşman güçlerine karşı gerçekleştirmiş olduğunuz baskın eyleminde başarılı sonuçlar alınmıştır. Bu eylemde yıldırım tarzında düşman mevzilerine girilmiş, düşman şaşkına uğratılmıştır. Düşmanın tüm teknik ve donanımlarına rağmen düşman birliklerini ezip üzerine giderek silah kaldırmak ve yüksek bir manevra kabiliyeti ile kayıp vermeden geri çekilmeyi başarmanız önemli bir sonuçtur. Düşmanın mevzileri fethederek sarsıcı bir darbe alan düşman güçleri mevziilerini de bırakarak kaçmak zorunda kalmıştır.

Yeni dönemin modern gerilla çizgisi temelinde düşman mevziilerine sızarak baskın gerçekleştiren ve eylemin başarılı olmasında emeği geçen tüm komuta ve savaşçı yoldaşları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu temelde sizleri ve sizin şahsınızda eyaletinizdeki tüm güçleri selamlıyor, hepinize üstün başarılar diliyoruz. “