Şenyaşar Ailesi'nin direnişi 115. gününde

Şenyaşar Ailesi'nin AKP'lilerin katliamına karşı adalet direnişi 115. gününde.

Anne Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar'ın adalet nöbeti 115. gününde devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde adliye binası önüne gelen Şenyaşarlar, üzerinde “Bir anne 115 gündür Şanlıurfa Adalet Sarayı'nın önünde adalet nöbeti tutuyor. 2 evladı ve eşi hastanede katledildi. Katliamın içinde milletvekili olduğu için 3 yıldır dava açılmıyor” yazılı dövizle nöbet eylemini başlattı.

'KATLİAM YAP, BAYRAKLA POZ VER!'

Adliyeye yolu düşen halka ve avukatlara yaşadıkları olay ve verdikleri adalet mücadelesi hakkında bilgi veren aile, sanal medya hesaplarından Hacı Esvet Şenyaşar ile oğulları Adil ve Celal Şenyaşar’ın katledildiği Suruç Devlet Hastanesi’nin fotoğrafını paylaştı.
Üzerinde “Çocuklarının durumunu öğrenmeye giden baba acilde linç edilerek öldürüldü” notu  bulunan fotoğraf, şu mesajla paylaşıldı: “Devletin hastanesinde katliam yap, sonra bayrağı arkasına al poz ver!"

Aile, bu mesajı Türk Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Meclis Genel Kurulu'nun hesaplarını 'etiketleyerek' paylaştı.

 Emine Şenyaşar, AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının katliamında eşini ve iki oğlunu yitirdi.