Erkekler 3 kentte 3 kadını daha katletti

Ankara, Ağrı ve Isparta'da 3 kadın erkekler tarafından katledildi.

Ankara’nın Sincan ilçesinin Mustafa Kemal Mahallesi’nde sabah saatlerinde Veysel Tetik (51), evli olduğu Selma Tetik’e markete gittiği esnada silahla saldırdı. Boynundan vurulan Selma Tetik, ağır yaralandı ve hastanede yaşamını yitirdi. Katil Veysel Tetik yakalandı.

AĞRI
Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Aşağı Kara Halit (Qerexalta Jêrê) köyünde yaşayan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Pakize Öztaş'ın, 19 Mayıs’ta eşiyle yaşanan bir tartışmanın ardından hayatını kaybettiği belirtildi.
Öztaş’ın babası Mehmet Başboğa, kızının aylarca şiddet gördüğünü, kızının yaşadığı şiddeti kimseye anlatmaması için telefonuna eşi tarafından el konulduğunu, kızının yaşamını yitirmesinden saatler sonra haberdar olduklarını söyledi. Kızının asla intihar edecek biri olmadığına da dikkat çeken Başboğa, kızının ölümünün şüpheli olduğunu belirtti.

ISPARTA
Isparta’da R.A adlı erkek, tartıştığı annesi Seher A’yı ve babası Nizamettin A’yı kesici aletle katletti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaşamını yitirenlerin cenazesini Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırdı.