Bakırköy cezaevindeki kadın tutsaklar hamleyi selamladı

Bakırköy cezaevindeki kadın tutsaklar, Kürt Özgürlük Hareketi'nin başlattığı hamleyi sahiplenerek, "Kararlılık zafere götürecek" dedi.

Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevindeki tutsaklar tarafından yapılan açıklamada, Kürt Özgürlük Hareketi'nin başlattığı "Tecride, faşizme, ve işgale son; özgürlüğü sağlama zamanı" hamlesini sahiplenilerek, direniş mesajı verildi.
Bakırköy cezaevindeki PKK ve PAJK'lı tutsakların açıklaması şöyle:
"Sizi her şeyden önce Haftanîn direniş ruhuyla ve 12 Eylül'de başlatılan 'Tecride, faşizme ve işgale son; özgürlüğü sağlama zamanı' hamlesiyle selamlıyoruz.

'KARARLILIK KESİN ZAFER GETİRECEK'

Heftanîn'de yaratılan duruşla hamlemiz gelişti. Mücadelemizin keskin kararlılığı, kesin zafere götürüşün kararını verdi. Biz de Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevindeki direnişçi kadınlar olarak bu hamleyi selamlıyoruz. Özgür mekânlardaki arkadaşların duruşu ve kararlılığı bizim de duruş ve kararlılığımızdır. Özgürleştirme hamlesinin inancı ve coşkusuyla dağlardaki arkadaşlara yüzümüzün ve yüreğimizin dönük olduğunu bilmenizi isteriz.
Hamlemizin en güçlü şekilde başarıya ulaşacağına, Başkanımızla ve halkımızla kavuşacağımıza inancımız sonsuzdur. Yüreğimiz halkımız ve başkanımızla. An serkeftin an serkeftin."