YPS-JIN’den 4 araç, 1 askeri alan ve 1 işyerine eylem

YPS-JIN Şehit Berivan Cudi Misilleme Timleri “Sömürgeciliğe ve ajan-işbirlikçiliğe karşı intikam hamlesi” kapsamında 4 araç, askeri bir alan ve bir işyerine yönelik eylem gerçekleştirdi.

YPS-JIN Şehit Berivan Cudi Misilleme Timleri, 6 Ağustos günü saat 15:00 -16:00 arası İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan askeri alana yönelik yakma eylemi gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Bu eylemde askeri alanın büyük bir kısmının kısa bir sürede alev aldığı ve alevlerin büyük bir alana yayıldığı belirtildi.

7 Ağustos gece saat 01:00-01:30’da Mersin Yenişehir ilçesine bağlı Güvenevler mahallesinde AKP Yenişehir ilçe yöneticisinin lüks aracına yönelik sabotaj eylemi düzenlendiğini bildiren Misilleme Timleri, “Yapılan eylem sonucunda araç tümden imha edildi” dedi.

Açıklamada 30-31 Temmuz ve 1 Ağustos günleri Beyoğlu, Kadıköy ve Gaziosmanpaşa’da faşistlere ait 3 araç yakıldığı kaydedildi.

Açıklamaya göre 1 Ağustos günü ayrıca Tuzla’da AKP ve MHP’li faşistlere ait bir işyeri ateşe verildi.

Misilleme Timleri şunları ifade etti:

“İrademiz, kimliğimiz, bedenimiz ve toprağımız bize aittir. Kadına dönük geliştirilen sistematik saldırılar karşısında XWEBUN ve XWEPARASTIN şiarıyla mücadeleyi yükselteceğiz. Tacizci ve tecavüzcü devletin hesap sorma zamanı gelmiştir. Gün zalim egemen erkek ve faşist Türk Devletinden intikam alma günüdür. Bu temelde tüm kadınları direnişte birleşmeye, bulundukları yerlerde kendilerini birer intikam savaşçısı kılmaya çağırıyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz bu eylemler Heftanîn direnişinde kahramanca savaşıp şehit düşen Komutan Nucan anısına gerçekleştirildi.”