Türk devletinin 'korku' belgesi!

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, devlet güçlerini hedef alan eylemler dolayısıyla panik içinde. Müdür Yardımcısı Kantar, Beşiktaş'taki eylemin 'başlangıç' olduğunu vurgulayarak, güçlerine uyarılarda bulundu.

Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Kantar imzasıyla 15 Aralık'ta yayımlanan belgede, Türk devletinin silahlı eylemler dolayısıyla korku ve panik içinde olduğu anlaşılıyor.

İstanbul Beşiktaş'ta TAK'ın üstlendiği eylemin "sürecin başlangıcı" olduğunun vurgulandığı belgede, "Bundan sonraki süreçte ülke genelinde ve metropollerde fedai eylemlerinin en üst seviyeye çıkarılacağı, halihazırda Türkiye metropollerinde çok sayıda fedai eylemcisinin bulunduğu" ifade edildi.

Emniyet binaları ve lojmanların hedef alınacağının belirtildiği belgede, "İlimiz genelinde yol kontrol ve arama noktalarında görev alacak ekip ve personele konu ile ilgili gerekli bilgilendirme ve uyarıların yapılmasını, herhangi bir aksaklık ve olumsuzluğa meydan verilmemesi hususunda, gereğini arz ve rica ederim" deniliyor.

Belgenin tam metni şöyle: