Galata Fotoðrafhanesi Fotoðraf Akademisi'nin 2009 yılından bu yana yürüttüðü belgesel fotoðraf programı katılımcılarının belgesel çalışmaları, 10 Kasım'dan itibaren Fotoðraf Vakfı Galerisi'nde sergilenecek.
Belgesel fotoðrafın farklı üslup ve uygulamalarından oluşan çalışmaları gerçekleştiren sekiz fotoðrafçı, Belgeler 12 Sergisi ile kamuoyunu, modern şehir hayatının doða üzerindeki yokedici etkisinden, çocukların çalışma hayatına katılımına uzanan geniş bir yelpazede tartışmalara davet edecek.
Betül Kara fotoðraf makinesini Tophane'deki yeni mekânına taşınma sürecine giren Açık Radyo'ya çeviriyor.
Ceren Kaleciklösemi tanısı yeni konulan Eylül'ün tedavi sürecinin tüm zorluklarına karşın hayatı bir oyun odası olarak görme ısrarını anlatıyor.
Cüneyt Çetinkaya Kadıköy Belediyesi'nin bir dizi etkinliðin merkezinde yer alan Canlı Mankenler'i ve "izleyici"lerini ele alıyor.
Feride Öksüz sanat eðitimi almayı düşünürken ortaokulu bitir bitirmez babasının torna atölyesinde çalışmaya başlamak durumunda kalan 15 yaşındaki Semih Nergiz'in hayatını anlatıyor.
Mete Ersöz 14,5 adlı çalışmasında, Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası ve Türkiye'de Play-off süresince yaşadıklarını anlatıyor.
Murat Şensu, objektifini Ýstanbul'daki pek çok dere gibi ıslah çalışması adı altında topraktan kopartılıp beton bir kanal içine hapsedilen Kurbaðalıdere'ye çeviriyor.
Yaprak Özkönü, objektifiyle "100 yıl sonrasına nasıl göründüðünüz gösteren bir fotoðraf bırakmak istersiniz?" sorusuna yanıt arıyor.
Yaşar Eti, hatırladıklarını yeniden görmek ve daha çok hissetmek için "köy"üne çeviriyor bakışını.