Seçim büroları boş bırakılmıyor

HDP yöneticileri, Amedlilerin 24 Haziran’a coşkulu bir şekilde hazır olduğunu ve seçim bürolarını boş bırakmadığını söyledi.

HDP, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında büro açılışlarına devam ediyor. Amed’in Yenişehir ilçesindeki HDP yöneticileri, Amedlilerin seçim çalışmalarına yoğun katılım gösterdiğini söyledi.

HDP yöneticilerinden Şaban Turhan, halkın seçim çalışmalarına coşkuyla geldiğini belirterek, şunları kaydetti: “Halk her gün irtibat bürolarımızı ziyaret ediyor. Oturup bizlerle tartışıyor. Barajı farklı aşacağımızı söylüyorlar. Özellikle Sayın Selahattin Demirtaş’ın adaylığını çok önemsiyorlar.”

Bürolarının iftardan sonra da saat 23.00’e kadar açık tutulduğunu anımsatan Turhan, “Saat 23.00’den sonra da insanlarımız bürolarımıza gelip oturuyor. Ülkenin meselelerini, seçim bildirgesini tartışıyoruz. İnsanlarımız ara ara partimizden beklentilerini de dile getiriyorlar. 7 Haziran’a kıyasla halk arasında 24 Haziran coşkusu daha fazladır. 7 Haziran’ı onaylama, teyit etme gibi bir heyecanları var” şeklinde konuştu.

HDP yöneticilerinden Mahmut Gezer ise bulundukları semtin kozmopolit bir yapısına dikkat çeker, şunları dile getirdi: “Bu semtte her kesimden insanlar var. Halkımız ziyaretle yetinmiyor, bir ihtiyacımızın olup olmadığını da soruyor. Halkımız üstüne düşeni yapıyor. Seçim bürolarını boş bırakmıyor.”