Ceylanpınar’da TİGEM arazisi ateşe verildi

Şehit Salih Kandal İntikam Birimleri, Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) ait buğday arazisi ile bir balya makinesini ateşe verdi.

Şehit Salih Kandal İntikam Birimleri yaptığı yazılı açıklamada, “4 Haziran günü Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) bağlı buğday arazisine Salih Kandal intikam birimlerimiz eylem düzenlemiştir” dedi.

İntikam Birimleri, “Gerçekleşen eylemde Binlerce dönüm ekili alan küle dönmüş, arazi içerisindeki bir balya makinası da imha olmuştur. Eylemi yapan birimimiz sağlam bir şekilde alandan çekilmiştir” diye ekledi.

Bu eylemi 1979 yılında Hilvan’da “işbirlikçiliklere karşı direnip şehit düşen PKK’nin öncü kadrolarından Salih Kandal anısına” yaptıklarını belirten İntikam Birimleri, “Kürt halkına her türlü zulmü, katliamı, işkenceyi ve her türlü inkar politikasını reva gören faşist rejim bu eylemlerimizin sorumlusudur” ifadelerini kullandı.

İntikam Birimleri Kürdistan’daki “her işbirlikçi, faşist, devlet kurumu ve güçlerini” hedef alacakları uyarısında bulundu.