CÎK’ten Elazığ’daki depremzedeler için kampanya

CÎK, önceki akşam Elazığ’da yaşanan depremden zarar görenlere yardım kampanyası başlattı.

Yazılı bir açıklama yapan Civaka Îslamiya Kurdistan (CÎK) şunları belirtti: “İnançlı kardeşlerimiz, bizler inancımız gereği afet ve belalara düçar olan insanlara yardım etmek mecburiyetindeyiz. Ülkemizin hepsinde sarsıntıya sebep olan, Harput ve Malatya illerinde yıkım ve ölümlere neden olan deprem afetinde, mağdur olan binlerce insanımız vardır.

Evleri yıkılmış, eşyaları enkazlar altında kalmış, yaralanmış ve vefat etmişlerdir. Bu musibetler olduğunda bizlerde bu kardeşlerimize yardım etmeliyiz. Bu Allah’ın bizlere emridir. Bizler Civaka Îslamiya Kurdistan olarak bu sorumluluğumuzu yerine getirmek mecburiyetindeyiz. Bütün camilerimiz, temsilcilerimiz, komitelerimiz ve gönüldaşlarımız bu yardımlaşmaya katılmalıdırlar. Hem Dava arkadaşlarımız hem de cemaatimiz bu musibeti yaşayan insanlarımıza yardım elini uzatmalı ve yardım toplama kampanyamıza canı gönülden katılmalıdırlar.

Toplanacak olan bütün yardımlar merkez maliyemiz kontrolünde, toplandıktan sonra mağdurlara ulaştırılacaktır.

Hiçbir cami ve görevlimiz kendi başına bu yardımları aktarmamalıdır. Bütün yardımlar merkezimizin eli ve aracılığı ile muhataplara ulaştırılacaktır.

Haydi Allah için hep beraber insanlarımızla yardımlaşmaya!

Haydi hep beraber Allah rızası için deprem mağdurlarına sahip çıkmaya!

Bütün camiler ve temsilcilikler fiş karşılığında yardım toplayacaklardır.

SPARKASSE DORTMUND

IBAN: DE85440501990131023383”