Beyoğlu Belediyesi Demircan’a veda gecesi düzenledi

Borç batağında olan Beyoğlu Belediyesi AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan için veda gecesi düzenledi.

AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan adına düzenlenen veda gecesinin bizzat borca batmış Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlendiği ortaya çıktı. ANF’ye bilgi veren ve isminin açıklanmasını istemeyen bir kaynak, veda gecesi için Beyoğlu Belediyesi’nin Özel Kalem Müdürlüğü bütçesinden tam 64.988 TL + KDV alındığına dikkat çekti. AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan adına Hotel´de düzenlenen ‘Hoş Bir Sadâ´ adlı veda gecesinin borca batmış Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlendiği ortaya çıktı.

Ajansımıza bilgi veren bir kaynak, bir çok cemaat temsilcilerinin, iş insanının, konsolosların ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı gecenin bütçesinin Beyoğlu Belediyesi tarafından tahsis edildiğini belirtti. Veda gecesi adı altında AKP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Haydar Ali Yıldız’ın da tanıtıldığı gece için Beyoğlu Özel Kalem Müdürlüğü bütçesinden 20.03.2019 tarihli ve 815590-48 Sayılı kararla otel için 64.988 TL + KDV alındığı belirtildi.

SATILAN İKİ EK BİNA PARASININ AKİBETİ MEÇHUL

Giderayak borç nedeniyle büyük sıkıntı çeken hacizlik konumuna düşen belediyenin taşınmaz binalarını teker teker satışa çıkartıldığına dikkat çeken kaynak, daha yeni iki ek binanın daha satıldığını aktardı. Kaynak, yapılan son satışları şöyle sıraladı: "En son 23.03.2019 tarihinde belediyeye ait iki ek bina satıldı. Biri Rus Konsolosluğu yanındaki, İstiklal Caddesi Tomtom mahallesi No- 217 325 ada 64 parsel 303 metrekarelik ek binaydı, diğeri ise 14.02.2019 tarihinde 71-72 Sayılı Encümen kararıyla satışa çıkartılan Beyoğlu Çukur Mahallesi, Çukur Sokak 7 pafta 363 ada, 7 parsellik binaydı" dedi. Kaynak, satılan bu iki binanın parasının akıbetinin de bilinmediğine dikkat çekti.