AKP medyası Manchester katliamını 'sevinçle' karşıladı!

AKP'nin havuz medyası İngiltere’nin Manchester kentindeki konser alanında DAİŞ tarafından gerçekleştirilen katliamı sevinçle karşıladı!

AKP medyası, İngiltere’nin Manchester kentindeki 22 kişinin ölümü ve onlarca kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan DAİŞ saldırısını sevinçle karşıladı.

Saldırıyı "Rüzgar ekenler fırtına biçiyorlar" sözüyle manşetine taşıyan AKP'nin Yeni Akit isimli gazetesi, haberin spotunda, "Türkiye'yi mücadelesinde yalnız bıraktığı gibi, terör örgütlerine kucak açıp onları silahlandıran Batı, elleriyle büyüttüğü terörle bu defa İngiltere'nin kalbinde yüzleşti" dedi.

AKP'nin diğer bir gazetesi Güneş, "Ektiklerini biçiyorlar" manşeti atarak, haberin spotunda şu ifadelere yer verdi: "PKK, FETÖ ve DHKP-C gibi örgütlere destek verip, Türkiye'nin terörle mücadelesini engellem için her yolu deneyen Avrupa'yı besledikleri 'akrep' yine soktu. İngiltere'nin DAEŞ saldırısıyla kana bulanmasının ardından Batı'yı terör paniği sardı."

Takvim isimli gazetenin ise "İngiliz yasta" başlığını atması dikkat çekti. Öte yandan AKP'nin Star, Yeni Şafak, Yeni Birlik, Akşam, Sabah ve diğer gazeteleri de saldırı haberinin hemen artından Akit ile Güneş'in manşetlerinde olduğu gibi "ektiklerini biçiyorlar" temasını işledi.

AKP medyası daha önce Brüksel, Almanya, Fransa ve Orlando saldırılarında da katliam sevincini gizleyememişti!