İntikâm Birimleri baz istasyonunu ateşe verdi

İntikâm Birimleri, İstanbul'da bir baz istasyonunu ateşe verdi. Birimleri, AKP-MHP iktidarını uyararak, "Kürdistan'daki her vahşetin cevabını vereceğiz. Kirli ellerinizi kıracağız" dedi.

Şehit Arin Mirkan-Şehit Helmet İntikâm Birimleri tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, "15 Mayıs tarihinde İstanbul Silivri’de bir fabrikada bulunan baz istasyonu birimlerimiz tarafından özel teknikle ateşe verilmiştir. Eylem sonrası istasyon trafosu patlayarak imha olurken, fabrikada büyük maddi hasar meydana gelmiştir" denildi.

'VAHŞETE CEVABI METROPOLLERDE VERECEĞİZ'

İntikâm Birimleri, "Kürdistan’da yapılan her türlü vahşetin cevabı Türkiye metropollerinde verilecektir" vurgusunda bulunarak, şunları kaydetti:
"Yurtsever halkımızın üstündeki kirli ellerinizi, mezar taşlarından bile korktuğunuz şehitlerin ruhunu taşıyan İntikâm Birimlerimiz kıracaktır. O ruh bize Mayıs ayının büyük devrimci şehitlerinden emanettir. 18 Mayıs günü şehit düşen ve her bir yoldaşın onun anısına bağlı kaldığı parti ve direnişin, Haki Karer’in ruhu. Önder Apo’nun 'gizli ruhum' diye tanımladığı büyük devrimci Haki Karer, İbrahim Kaypakkaya, Halil Çavgun ve Dörtler'in şahsında bütün özgürlük şehitlerini saygı sevgi ve minnetle anıyoruz."
Şehitlerimizin anısına bağlılık temelinde direnişimizi güçlü bir şekilde geliştireceğimizi belirtiyoruz."