CİK: Herkesi Erdoğan’ı protesto etmeye çağırıyoruz

Türk Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya’ya yapacağı ziyarete ilişkin açıklama yapan CİK, “Bizler Civaka İslamiya Kurdistan olarak her kesi bu tağutu protesto etmeye çağırıyoruz” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Civaka İslamiya Kurdistan (CİK) şunları belirtti: “15 yıldır ülkemizi ve İslam alemini kana bulayan Yezit Erdoğan, Almanya ya gelerek katliamları fazlalaştırmak için, silah ve para isteyecektir. Bu da Kürdistan ve İslam alemi için daha fazla kan fesat ve yıkımdır. Kendine insanım, vicdan sahibiyim ve dindarım diyen her nefer Erdoğan tağutuna karşı bir söz ve amel sahibi olmalıdır. Allah kutsal kitabımız Kuran’da zalimlere karşı mücadeleyi Müslümanların temel görevi olarak buyurur.

Her Müslüman şahıs zulme karşı mücadele etmekle emir olunmuştur. Zalimlere ve onların taraftarlarına lanet eden Kuran; sessiz kalanların cehennemde yanacaklarını buyurmuştur. Peygamberimiz Hz. Muhammed sav zulme karşı susanları iblis olarak anmış ve kamil iman elde edemeyeceklerini söylemiştir. Bu ayet ve hadislerden dolayı kendine Müslümanım diyen her şahıs, tağut Erdoğan’a karşı sesini yükseltmelidir. Erdoğan’ı durdurmak her Müslümanın ve vicdan sahibi şahısın görevidir. Bizler Civaka İslamiya Kurdistan olarak her kesi bu tağutu protesto etmeye çağırıyoruz.”