CİK: Efrîn’e sahip çık, insanlık düşmanlarına karşı mücahede et

CİK Erdoğan’ın akıttığı sadece Müslüman kanıdır, talan ettiği sadece Müslüman malıdır. Erdoğan zamanın Firavun, Nemrut ve Ebu Cehilidir.

Efrin’e yönelik Türk devletinin işgal saldırılarına ilişkin açıklama yapan Civaka İslamıya Kurdistan (CİK), “DAİŞ’in ve El Kaide’nin başı Erdoğan mazlum ve mustadaf halkımıza düşmanlığını hiçbir kural ve kaide tanımadan sürdürmektedir. İslam alemine fitneyi sokan Türk-İslam sentezinin öncüleri, İslam’ın ve insanlığın başına bela olmuşlardır. İslam’ın hakikatine ulaşabilmek için Türk-İslam sentezcilerinin bertaraf edilmesi gerekiyor. İslam aleminin kalbine sokulmuş bu fitne hançerinin çıkarılıp atılması için dönem gelmiştir, bu zalim ve münafık güruhun bertaraf edilmesi ve İslam alemine huzur ve refahın gelmesi için Efrîn’e sahip çıkmak Kuran’ın emridir.

Size saldıranları ve sizi öldürenleri sizlerde onları yakaladığınız yerde öldürün. Sizi çıkardıkları yerden sizde onları çıkarın. Zulüm ve baskı, adam öldürmekten daha ağırdır.

‘Fitne çıkarmak adam öldürmekten daha kötüdür’. Bakara 191. Ayeti kerime.

Erdoğan şahsında İslam aleminin fitnesi Türk-İslam sentezidir.

Müslümanın Müslümana kanı, canı, malı haram kılınmıştır. Hadısı şerif.

Erdoğan’ın akıttığı sadece Müslüman kanıdır, talan ettiği sadece Müslüman malıdır. Erdoğan zamanın Firavun, Nemrut ve Ebu Cehilidir. Onun peşinden gidenler Kurana göre Cehennemliktirler. Onun peşinden gidenler Zalimdirler. Allah’ın lanetine muhatap olmuşlardır. Namazda kılsalar, oruçta tutsalar zalim ve münafıktırlar.

Bütün dürüst Müslümanları bu zalim, katil ve hırsız taifeye karşı çıkmaya ve seslerini yükseltmeye çağırıyoruz. İslam’ın artık bu İslam’ın kanını emici kenelerden kurtarılması gerekiyor.

İnsanlığa çağrımızdır!

Bugün rahat evlerinizde oturuyorsanız DAİŞ’e ve El Nusra’ya karşı verilen mücadele sayesindedir. Binlerce Efrînli Kobanêli ve Qamişlolu kanını akıttı ve insanlık için şehit oldu. Bundan dolayı insanlık Kürt halkına borçludur, şimdi bu borcu ödeme zamanıdır ve sizler bu süreçte Kürtlerin mücadelesine omuz vermelisiniz. İnsanlık değerlerinin korunması, Şiddet ve terörün son bulması için bizlerle birlikte mücadele etmelisiniz.

Kürt halkına çağrımızdır!

Değerli ve kıyamcı halkımız, Allah insanı her zaman imtihan eder. Bizimde imtihanımız bu Münafıkların gerçeğini ortaya çıkarmak ve onlarla mücadele ederek insanlığın ve İslam’ın kurtuluşunu sağlamaktır.

Selhaddini Eyyubi ve Şeyh Saidlerin torunları!

Her tarafta ve her alanda bu barbarlara karşı mücadele etmek Allah’ın emri ve milli haysiyetimizin bir gereğidir.

Haydi mücadele ve mücahedeye Allah mazlumları muzaffer kılacaktır ve zalimler mağlup olacaklardır” dedi.