Amedspor şampiyonluk maçına çıkıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderliğini sürdüren Amedspor, yarın Iğdır FK ile Amed stadyumunda yapacağı maçı kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

AMEDSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor, ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etme yolunda.

Iğdır FK ile Amed şehir stadyumunda saat 15.00’da yapılacak maçta Amedspor’un kazanması halinde lig şampiyonluğunu ilan edecek.

Amedspor, 2. Lig Kırmızı Grup’ta şu ana kadar çıktığı 33 maçtan 23 galibiyet ve 8 beraberlik ile ayrıldı. 77 puanı bulunan Amedspor en yakın rakibi Kastamonuspor’u geçtiğimiz Pazar Kastamonu’da 1-0 yenerek rakibine 6 puan fark attı. Amedspor, ligin 3. takımı Iğdır FK'yi Amed’deki maçta yenmesi halinde şampiyon olacak.

BİR MİLYONDAN FAZLA İNSANIN AMED'E GELMESİ BEKLENİYOR

Amedspor kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre, müsabaka için basılan tüm biletler kısa sürede tükenirken; çevre kentlerden maçı izlemek ve sonrasında olası kutlamalara katılmak için 1 milyondan fazla insan Amed’e gelmesi bekleniyor.

KENT MEYDANI VE PARK ORMAN'DA DEV EKRAN

Amed Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre kentin iki farklı noktasına dev ekran kurulacak. Kent Meydanı ve Park Orman’da kurulacak dev ekranlarla vatandaşların maçı canlı izlemesi sağlanacak.