Van Valisi AKP'ye çalışıyor

Van Valisi Ozan Balcı, seçimlere 20 gün kala esnaf ve vatandaş ziyaretlerini arttırdı.

Seçim yaklaştıkça koşturması da hızlanan Van Valisi Ozan Balcı, AKP İl Başkanı’nı geride bırakıyor. 

Wan’a (Van) Temmuz’da atanan Ozan Balcı, selefleri Murat Zorluoğlu ve M.Emin Bilmez’i aratmıyor. Geldiği günden bu yana eylem ve etkinlik yasağını aralıksız sürdüren Vali ve aynı zamanda kayyum Balcı, seçime yakın esnaf ziyaretlerine başladı. Sokakta karşılaştığı Wanlılarla sohbet eden ve AKP’nin propagandasını yapan Vali Balcı, esnafa “Ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunlar var. Bu oyunları hep beraber bozalım” diyerek AKP propagandası yapıyor.

Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın da, Van Valisi ile paralel olarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına 6 ay önce başlayan Emniyet Müdürü Aydın da seçim öncesi ziyaretlerini sıklaştırdı ve neredeyse hemen her gün esnafı ziyaret ediyor. 

Bu arada AKP eski İl Başkanı Abdullah Aras, katıldığı bayramlaşma töreninde AKP’nin Van’da bittiğini ve vatandaşın kendilerine oy vermeyeceğini itiraf etti. Sanal medyada yayınlanan görüntülerde “Milletvekili seçiminde AKP’ye oy vermeyeceğiz, sokakta vatandaşla görüştüğümüzde bunu görüyoruz, halimiz budur” diyen Aras, AKP’lilerden gelen tepkiler üzerine söylediklerini inkâr etti.