Van’da HDP her yerde

HDP Van İl Örgütü seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Milletvekili adayları ve HDP-DBP İl-İlçe Yöneticileri Bahçesaray, Çaldıran, Erciş ve İpekyolu İlçelerinde halkla bir araya geldi.

HDP Van Milletvekili adayları Murat Sarısaç, Muazzez Orhan, Asuman Yılmazer ve Mukaddes Karakoç, HDP Van İl Eş Başkanları Yadişen Karabulak, Ümit Dede, DBP Van İl Eş Başkanları Ayla Tarhan, Ökkeş Kava ve HDP Van Milletvekili Adem Geveri çalışmalar kapsamında düzenlenen STK, esnaf ve köy ziyaretlerinde halkla buluştu.

ERÇİŞ

Seçim çalışmaları kapsamında HDP Van Milletvekili adayı Mukaddes Karakoç, HDP Van Milletvekili Adem Geveri, Bahçesaray İlçe Eş Başkanı Burhan Fidan, Barış Anneleri Aktivisti Zekiye Kara ve partililer esnafı ziyaret etti.

ÇALDIRAN

HDP Van İl Eş Başkanı Yadişen Karabulak, DBP Van İl Eş Başkanları Ayla Tarhan, Ökkeş Kawa, Van Milletvekili adayı Asuman Yılmazer ve yerine kayyum atanan Çaldıran Belediye Eş Başkanı Faruk Demir, Çaldıran'da esnafı ziyaret etti ve seçimler üzerine sohbet etti.

ERCİŞ

HDP Van Milletvekili adayı Murat Sarısaç, Erciş Ticaret Odası Başkanı İzzet Yağar, Kahveciler ve Berberler Odası Başkanı Muhittin Aydemir ile Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Ahmet Gezer'i ziyaret etti.

Sarısaç ve beraberindekiler ardından Hayvan Pazarı ve kent merkezinde esnaf ziyaretlerde bulunarak sorunlarını dinledi.

İPEKYOLU

HDP İpekyolu Merkezde Çarşı Esnafı ziyaret edildi. HDP Van Milletvekili adayı Muazzez Orhan halkla bir ADemokratik ve Özgür Bir Ülke için mücadele ettiklerini belirtti.

BAHÇESARAY

HDP Milletvekili adayı Mukaddes Karakoç ve HDP Van Milletvekili Adem Geveri, Seçim çalışmaları kapsamında Bahçesaray İlçesinde esnaf ziyareti yaptı