NAV-DEM: Tüm insanlığa kutlu olsun!

NAV-DEM, Reqa'nın özgürleştirilmesini kutladı.

NAV-DEM eş başkanları, Reqa'nın özgürleştirilmesi üzerine yazılı açıklama yaptı.

Açıklamanın başında, "KDP yönetimi Kerkük'ü tek bir kurşun atmadan daha önce Şengal'i DAİŞ'e teslim ettiği gibi ikinci kez, bu sefer Heşdi Şabi'ye teslim ederken; Kürt halkının yiğit savaşçıları, YPG,YPJ ve QSD   büyük ve tarihe yazılacak bir direniş  mücadelesiyle Reqa'yı özgürleştirmiştir" denildi.

'ÖZGÜRLÜĞÜN YOLUNU AÇAN ÖNDER APO'YA KUTLU OLSUN!'

"Bu özgürlük günü, başta Demokratik Kuzey Suriye Federasyonu olmak üzere tüm halkımıza ve insanlığa kutlu olsun" vurgusunun yapıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu sevinçli gün; kahramanca savaşan özgürlük savaşçılarına, tarihimizi yaratan, toplumumuzu değiştirip dönüştüren, yaratan, üreten,  kararlılık ve azimle dönüştürme yeteneğine sahip olan, mücadele kültürü ile eğiten ve bize bugünlerin yolunu açan  kudretli Kürt halkının Önderi Apo'ya kutlu olsun!

'SOKAKLARDA KUTLAYALIM'

Halkımızın ve ülkemizin özgürlüğü için kanlarını ve canlarını feda ederek bu büyük günü bize armağan eden başta şehitlerimiz, gazilerimizi saygı ile selamlıyor;  tüm halkımızı ve dostlarımızı, insanlıktan yana olan tüm demokratları, bu özgürlük zaferini sokaklarda kutlamaya çağırıyoruz. Gün, özgürlük halayını büyütme günüdür!"