NAV-DEM, Gençlik festivaline katılım çağrısında bulundu

NAV-DEM, 14 Temmuz günü Hollanda’nın Den Haag kentinde düzenlenecek Gençlik ve Spor Festivaline katılım çağrısında bulundu.

Gençlik Kültür ve Spor Festivali 14 Temmuz Cumartesi günü ‘AZAD BIKE’ sloganıyla Hollanda’nın Den Haag kentinde düzenleniyor.

Festivale ilişkin yazılı açıklama yapan Navenda Civaka Demokratik a Kurd a Almanya (NAV-DEM) güçlü katılım çağrısında bulundu.

NAV-DEM açıklamasında gençlere şu çağrı yapıldı:

"Kapitalist Modernitenin ve onun uzantılarının saldırılarına karşı gençlerin her yerde kendilerini örgütleyerek verdikleri mücadelenin bir parçası olan Mazlum Doğan Festivalı’ne başta NAV-DEM'e bağlı tüm Meclisler üyelerimizin ve birleşenlerimizin aileleriyle birlikte bu festivale katılımını bekliyoruz. Dolayısıyla Avrupa'daki tüm Meclis gençlik komisyonlarımız, genç yöneticilerimiz, genç kadınlarımız, genç üyelerimiz aktif yer alarak, Başur, Bakur, Rojava, Rojhilat Kürdistan'ın 4 parçasındaki yurtsever gençliği ve bir bütün olarak halkımız katılacaklardır. Yediden yetmişe herkese bu festivale en güçlü ve görkemli bir şekilde katılmaya çağırıyoruz."