İç Güvenlik Güçleri: Bu saldırının sorumlusu Suriye rejimidir

Suriye rejimine bağlı güçlerin bugün Qamişlo'da asayiş, belediye ve sağlık kurumlarına ait 3 aracı hedef almasına ilişkin yazılı açıklama yapan İç Güvenlik Güçleri, "Üyelerimizin şehit düştüğü ve yaralandığı saldırının sorumlusu, Suriye rejimidir" dedi.

Suriye rejimine bağlı güçlerin bugün Qamişlo'da asayiş, belediye ve sağlık kurumlarına ait 3 aracı hedef alması sonucu, Ciwan Salih isimli bir asayiş üyesi şehit düştü, bir asayiş üyesi de yaralandı.

Saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapan Kuzey-Doğu Suriye İç Güvenlik Güçleri Basın Merkezi, saldırının sorumlusunun Suriye rejimi olduğunu belirtti.

Kuzey-Doğu Suriye İç Güvenlik Güçleri Basın Merkezi'nin yazılı açıklaması şöyle:

"Suriye rejim güçleri bugün güçlerimiz, Halk Belediyesi temizlik çalışanları ve sağlık çalışanlarına ait 3 aracı Qamişlo'da hedef aldı. Saldırıda üyelerimizin içinde olduğu araçta bulunan bir arkadaşımız şehit düşmüş, bir arkadaşımız da yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır.

İç Güvenlik Güçleri olarak teşkilatımıza, şehit ailesine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Rejim üyelerinin bu korkakça saldırısını kınıyoruz. Halkımızın ve bölgemizin güvenliğini hedef alan bu tür saldırıların başarıya ulaşmayacağınız ve irademizi kıramayacağını bir kez daha vurguluyoruz. Bu korkakça suçun sorumlusu Suriye rejimidir."