Reqa’nın komutanı: Bu zaferi Önder Apo’ya kutluyoruz

Reqa’nın Özgürleştirilmesi Hamlesi Komutanlarından Klara Reqa, ‘’Bu zaferi Önder Apo’ya kutluyoruz’’ dedi.

Demokratik Suriye Güçleri yöneticilerinden ve aynı zamanda Reqa’nın Özgürlük Hamlesi Komutanlarından Klara Reqa, Reqa’nın özgürleştirilmesine ilişkin Stêrk TV’ye konuştu. Komutan Klara Reqa, ‘’bu tarihi anlar Önder Apo’ya kutlu olsun’ dedi.

Demokratik Suriye Güçleri-QSD Komutanı Klara Reqa şöyle konuştu:

Reqa’nın Kurtarılması Hamlesi, Büyük Savaş sona doğru geldi. Bizler şu anda tarihi anları, özgürlük ve başarı anlarını yaşıyoruz. Şimdi DAİŞ’in kalesinde yeşil, sarı, kırmızı bayraklar, YPG, YPJ, QSD bayrakları dalgalanmakta. Bizler bu anları yaşamak adına büyük bedeller verdik.

Bu anlar çok tarihi anlar. Çok yoğun duygular yaşıyoruz şu an. Biz bu tarihi anları, bu özgürlüğü, ilkin, şüphesiz özgür yaşam felsefesinin sahibi, bizlere demokratik ulusu, halkların kardeşliğini, altın harflerle, bedellerle öğreten Önder Apo’ya kutluyoruz.

Aynı zamanda biz bu tarihi anları, bütün devrim şehitlerine, Reqa’nın özgürlüğünü göremeyen, büyük bedeller veren şehitlerimize; şu anda bile savaşan, direnen kahramanlarımıza; büyük bedellerle DAIŞ’in kalesinin yıkılmasına ve özgürleştirilmesine vesile olan tüm şehit annelerine, tüm yurtsever halkımıza, dört parçadaki halkımıza, yurtdışındaki halkımıza, tüm Ortadoğu halklarına, tüm heyecanımızla ve tüm duygularımızla kutluyoruz.’