Fayiz Salih El Tahe isimli çete öldürüldü

Zeytin Gazabı Operasyon Odası, Ebu Salih El Xutani olarak tanınan Fayiz Salih El Tahe adlı çetenin öldürüldüğünü açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Zeytin Gazabı Operasyon Odası, birimlerinin Efrîn-Cindirês yolunda gerçekleştirdiği eylemde Dumalı olan Fayiz Salih El Tahe adlı çetenin öldürüldüğünü duyurdu.

“Suriye’nin farklı yerlerinden kendi kent ve köylerini arkalarında bırakarak Efrîn’de toplanan, halkın malını ve mülkünü talan eden, insanlara işkence yapan çeteler, artık Efrîn’in her yerinde olan savaşçılarımızın eylemlerinden korunamamaktadırlar” denilen açıklamada Şam’ın Duma ilçesinden ve Cephet El Şamiye çetesi üyesi Ebu Salih El Xutani olarak tanınan Fayiz Salih El Tahe adlı çetenin savaşçıların eyleminin hedefi olduğu kaydedildi.

El Tahe’nin Efrîn halkına yaptıklarının cezasız kalacağını zannettiği de belirtilen açıklamada, “Çetelere yönelik önceki eylemlerimizden ders almadı. Savaşçılarımızın Cindirês-Efrîn yolundaki eylemi, tüm çetelere bir mesajdır. İyi bilsinler ki nerede olurlarsa olsunlar savaşçılarımız onları bulacak ve onlardan hesap soracaktır” denildi.