Efrin’de bombardıman sürüyor-YENİLENDİ

Türk ordusu ve çetelerinin dün saldırıya geçtiği Efrin ve çevresine yönelik bombardıman sürüyor. Saldırılarda 2 sivil yaralandı. Bölgede keşif uçaklarının dolaştığı öğrenildi.

Türk işgal ordusu ve çetelerinin Efrin'e yönelik dün gece başlattığı saldırılar sabah saatlerinde de devam ediyor. Türk ordusu ve işgal ettiği Ezaz'da örgülediği Fırat Kalkanı çetelerinin Sabah saatlerinde Şera ilçesine yaptığı saldırı sonucunda iki sivil yaralandı.

İKİ SİVİL YARALANDI

Efrin'deki askeri kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Efrin'nin Şera ilçesine bağlı Beluniye, Vila Qadi, Malikiye, Meranas köylerine yapılan saldırılarda iki sivil yaralandı.

TARİHİ NEBİ HURİ TEPESİNE SALDIRI

İşgalci Türk ordusu Efrin'in doğusunda bulunan Bilbile ilçesine yönelik saldırılarını da sürdürüyor. Bilbile ilçesinde bulunan Ciyaye Gur bölgesine sınırdaki Türk karakollarından A4 tipi silahlarla yapılan saldırılar devam ederken, ilçesindeki tarihi Nebi Huri tepesinin de havanlarla hedef alındığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Nebi Huri tepesine çok sayıda havan topu isabet etti. 

KEŞİF UÇAKLARI DOLAŞIYOR

Türk ordusunun sınıra yakın yerleşim bölgelerini yönelik saldırıları devam ederken, Türk ordusuna ait keşif uçakları Efrin ve Şehba bölgelerinde dolaşıyor.