Yalanı sabit gaspçı!

Van Valisi ve belediye gaspçısı Murat Zorluoğlu, ‘enkaz aldık’ dediği DBP’li belediyelerin fotoğraflarıyla propaganda yapıyor.

Van Valisi ve belediye gaspçısı Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesaplarından Hizmetler' adıyla DBP'li belediye döneminde yapılan hizmetlerin fotoğraflarını kullanıyor. Hızını alamayan gaspçı, ihraç ettiği DBP'li daire başkanlarının içinde bulunduğu fotoğrafları bile kullanınca yalanı ortaya çıktı.

24 Haziran seçimlerinde AKP için halktan oy isteyen ve geçen hafta ''HDP'li belediyeden enkaz devraldık'' diyen Van Valisi Murat Zorluoğlu, hizmet iddiaların anlatırken DBP'li Büyükşehir Belediyesi döneminden kalan fotoğrafları kullanıyor. Fotoğraflar belediyenin aylık hizmet dergisinde de yer aldı. Söz konusu fotoğrafların birinde DBP'li belediye döneminde Tarımsal Daire Başkanı olan ve daha sonra KHK ile ihraç edilen Şerif Kayalık'ın bulunduğu fotoğrafların bile olması dikkat çekiyor. Söz konusu fotoğraflarla Van Valisi bizzat kendi kendini yalanlamış olurken, bu fotoğrafları bilinçli mi ya da farkında olmadan kullandığı bilinmiyor.

O FOTOĞRAFLARDA BEN VARIM

Van Valisi ve belediye gaspçısı tarafından fotoğrafları kullanılan Şerif Kayalık, “Fotoğraflardaki çalışmalar Saray, Başkale, Bahçesaray, İpekyolu, Çatak ve Gürpınar’da yapılan tarımsal amaçlı sulama projelerimizdi. Yüzde 80’i 2016’nın sonunda bitirilen çalışmalardı. Kayyumun ekibi başarısız, ortada yaptıkları bir çalışma yok. Ekibi, kayyumu; kayyum da Van halkını aldatıyor” dedi.