Manchesterlı YPG savaşçısından mesaj

Manchesterlı YPG savaşışı Michael Enright, dün gece terörist bir saldırıya hedef olan memleketine mesaj gönderdi.

Şu an Rakka'nın doğu cephesinde bulunan İngiliz aktör YPG savaşçısı Michael Enright ANF'ye konuştu. 

Dün gece Manchester'de gerçekleşen saldırıyı değerlendiren Enright, YPG’nin bu kötü örgütlere karşı savaştığını belirterek herkesten bu savaşta yardım istedi.

Rakka’ya gideceğini ve oradaki savaşta bu çetelere karşı merhamet göstermeyeceğini ifade eden Enright, “Rakka’da Manchester’ı hatırlayacağım” şeklinde konuştu.

Enright'ın mesajı şöyle:

“Ben ölümlere ve terörist saldırılara alışkınım ama bu Manchester'da olunca çok farklı bir anlama bürünüyor. Bu saldırının en kahredici tarafı da çocukların karşılaştığı acı oldu. İnsanlar aileleriyle ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için dışarı çıkıyor ama katliama uğruyorlar. Ne uğruna peki? Sadece, saf bir kötülük uğruna. Manchester, İngiltere ve diğer her yerdeki insanlara çağrım şudur; bizi destekleyin. Biz sizinle birlikteyiz ve sizi seviyoruz. Biz bu savaşı onların evine götürüyoruz. Rakka'ya gittiğimde onların gözünün yaşına bakmayacağım. Onlardan merhamet beklemeyeceğim ama onlara merhamet göstermeyeceğim de. Size bu kadarının sözünü verebilirim. Manchester'ı hatırlayacağım.”