HSM, Heftanin Eyalet Komutanlığı’nı kutladı

Halk Savunma Merkezi (HSM) Karargah Komutanlığı, 2 ve 13 Ocak tarihlerinde Heftanin bölgesinde işgalci Türk güçlerine yönelik “başarılı” eylemlerinden dolayı Heftanin Eyalet Komutanlığı’nı kutladı.

Yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan HSM Karargah Komutanlığı, “İşgalci TC ordusunun Heftanin bölgesine yönelik olarak başlattığı işgal harekatına karşı sahanızda başlatmış olduğunuz Cenga Heftanin Devrimci Hamlesi çerçevesinde 2 Ocak günü Büyük Konferans Tepesi ile 13 Ocak günü Partizan Tepesi yakınlarında bulunan tepede düşman güçlerine karşı düzenlenen eylemlerde başarılı sonuçlar alınmıştır” dedi.

Mesajda devamla şu ifadelere yer verildi:

“Büyük Konferans Tepesi’nde düşman mevziilerinin hedeflenmesi suretiyle gerçekleştirilen eylemde 7 düşman askerinin öldürülmesi, başarılı ve sonuç alıcı bir eylem niteliğindedir.

Partizan Tepesi yakınlarında konumlanan düşman birliklerinin hedeflendiği eylemde güçlerinizin ustaca düşman mevziilerine girmesi ve düşman askerlerinin üzerinden silahların kaldırması başarılı ve sarsıcı bir eylem olmuştur.

Düşmanın bütün teknik donanım ve olanaklarına rağmen düşman kuvvetlerini ezerek üzerine giden, düşman üzerindeki askeri malzemelere el koyan, yüksek bir manevra kabiliyetiyle hiçbir kayıp vermeden geri çekilmeyi başaran ve düşmanı hüsrana uğratan bu eylemler etkili ve sonuç alıcıdır.

Yeni dönemin tarz ve taktiği ile kesin sonuç alıcı bu saldırı ruhu çerçevesinde hiçbir kayıp vermeden, büyük bir beceri ve ustalıkla düşmana ağır bir darbe indiren bu eylemlere katılan tüm yoldaşları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu vesileyle sizleri ve sizin şahsınızda eyaletinizdeki tüm güçleri selamlıyor, hepinize üstün başarılar diliyoruz.”