HSM, Serhat Eyalet Komutanlığı’nı kutladı

HSM, Serhat Eyalet Komutanlığı’nı 11 Haziran günü Bazid-Iğdır yolunda gerçekleştirdiği başarı eylemden dolayı kutlayarak selamladı.

Halk Savunma Merkezi (HSM) Karargah Komutanlığı, gerçekleştirdiği başarı eylemlerden dolayı Serhat Eyalet Komutanlığı’nı kutladı.

Komutanlık açıklaması şöyle: “Eyalet güçleriniz tarafından kıştan bu yana geliştirilen çeşitli eylemliliklerle düşmana cevap verilmesi anlamlı ve değerli olmuştur. Özellikle en son 11 Haziran günü Bazid-Iğdır yol hattında düşman güçlerine karşı geliştirilen pusu eyleminin düşmana önemli bir darbe vurduğu ve başarılı bir eylem olduğu anlaşılmaktadır. Eyalet açısından bir çıkış eylemi olarak da değerlendirilebilecek bu eyleme katılan, emeği geçen HBDH’li yoldaşlar da dahil olmak üzere tüm arkadaşları selamlıyor, bu başarılı girişimlerinden dolayı kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yeni dönemin temel taktiklerinden birisi olan pusu taktiğini ustaca uygulayarak sonuç alıcı tarzda derinleşeceğiniz inancıyla başta komutanlığınızı ve komutanlığınız şahsında tüm Serhat eyalet güçlerini selamlıyor, en içten devrimci duygularla üstün başarılar diliyoruz."